agenda-header-01

Komende reis

DUTCH | ENGLISH

We vliegen vanuit Amsterdam naar Lissabon. Ruim van te voren ontvangen jullie aanwijzingen voor het zelfstandig boeken van de vlucht, zodat we als je dat wilt, als groep samen kunnen reizen.  Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vlucht.  Op het vliegveld van Lissabon worden we door een busje opgehaald van het vliegveld.  In 2 1/2 uur rijden we naar het hotel in Vila Nova de Milfontes of naar Minas de Sao Domingos.

Voor een wandelgroep is het mogelijk om een aparte reis te boeken. Mocht onderstaande data niet uitkomen dan kijken we naar een andere datum.

Data van 2023 

 

Najaar:    

Wegens omstandigheden hebben we wat moeten verschuiven in deze periode.

Woensdag 18-10 - woensdag tot 25-10 2023 nieuw en nog plek : 8-daagse wandelreis langs de kust op eeuwenoude visserspaadjes van de Rota Vicentina en de historische paden in het binnenland

Data van 2024

Voorjaar

8-daagse wandelreis langs de kust op eeuwenoude visserspaadjes van de Rota Vicentina en de historische paden in het binnenland : Maandag 3 april - maandag 10 april 2024

Rota VicentinaVrijdag 14 april -  vrijdag 21 april  2024 (Mogelijk in combinatie met wandelen op het eiland Sao Miquel op de Azoren en komen er een paar dagen bij)

 

 

 

Delen / Share