verblijf-header-01

Hotel HS Milfontes Beach

DUTCH | ENGLISH

We gebruiken het hotel HS Milfontes Beach in Vila Nova de Milfontes,  appartementen in het Duna Parque complex of 5 km buiten het dorp aan de rivier de Mira de Moinho da Asneira als uitgangsbasis. Het hotel heeft een prachtig en weids uitzicht en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot zwembad. Je kan hier ook fietsen huren, kajakken, paddelen, paardrijden, Yoga lessen volgen en een boottocht over de rivier maken. In het hotel is een grote fitnessruimte. Vila Nova  de Milfontes  is een lieflijk dorpje aan de zee en de monding van de rivier de Mira met gezellige restaurantjes en cafeetjes. Een typisch Portugees badplaatsje met wit gepleisterde huisjes. Kijk op Booking.com om een idee van de ligging van de logies te krijgen.

Het hotel in Minas de Sao Domingo is ook van alle gemakken voorzien en hebben grote en comfortabele kamers.  In de tuin ligt een groot zwembad.

We hebben een busje tot onze beschikking voor de transfers van en naar de wandelroutes en de luchthaven.

2-persoonskamer met half pension

We hebben twee-persoonskamer met half pension. De kamers zijn goed verzorgd en worden dagelijks bijgehouden. Er is een flinke fitnessruimte, een zwembad en een tennisbaan.

Arrangement

  • half pension (twee-persoonskamer, ontbijt en avondeten)
  • halen en brengen van en naar de luchthaven van Lissabon
  • gebruik van de bus tijdens de wandelingen
  • begeleiding van de wandelingen door de gids

Liever een 1-persoonskamer?

Tegen een meerbetaling kun je ook een één-persoonskamer boeken. Als dat niet mogelijk is in het hotel, dan hebben we de beschikking over een mooi appartement in het Duna Parque complex vlakbij.

Delen / Share